Şehit Ümit Yolcu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Okulumuzda Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarının gerçekleştirilmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi, teknolojik yeniliklerin eğitime kazandırılması, soran, sorgulayan, araştıran ve gelişen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak kurallara uyan, hakkaniyet ölçülerini bilen, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli vatandaşlarını yetiştirmek.

Başarılar: 2016-2017 2. TEOG Türkiye 1. si( Nazlı İSTEMİL)

Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: Şehir içi dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 800 Öğrencili kontenjanımız bulunmaktadır.

WEB - https://sehitumityolcuimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİŞEHİR MAH. SEYFULLAH HACIMÜTFÜOĞLU CAD. NO 5 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ceylanpınar´ın merkezinde "Okullar Bölgesi"sinde yer almaktadır.

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezine, çarşıya 10 dk yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ